logo
logo

Specialopgaver

  • Specialopgaver

Præcis som I ønsker

Biologer og miljøeksperter, politikere og filmfolk valfarter til Grønland for at forstå og indfange havets, isfjeldenes og hvalernes skønhed og mystik.

IceCapExplore har mange års erfaring med at arrangere sejlads og gode oplevelser. Vi ved, hvad der skal til af lokalkendskab og professionelt udstyr for at få logistik og kvalitet til at gå op i en højere enhed, og vi ved, hvilke sikkerhedsforanstaltninger, der skal træffes.

Turen går til….. I bestemmer!
Kontakt os og få et skræddersyet tilbud. Vi er vant til at håndtere og facilitere alle former for opgaver, lige fra turistrejser til ture for forskningsinstitutioner, kommuner, ministerier og film- og tv-selskaber.

Specialopgaver
Thorkil Lodahl

Direktør i Frontier Film og FilmGreenland

Thorkil Lodahl

Professionel og ansvarsbevidst

Arne kan man stole på. Han ved, hvad der kan lade sig gøre, og han har stor viden og et kæmpe netværk i hele Nordgrønland.  Jeg har arbejdet sammen med Arne i mere end 20 år - først i Uummannaq med julekalender til DR-tv – og nu i Ilulissat. Arne er altid personen, jeg kontakter først, når jeg skal lave film- og reklameproduktioner i Grønland. Ofte er der tale om et meget stort set up – ikke mindst sikkerhedsmæssigt, og her er vi jo oppe mod uforudsigelige naturkræfter, hvor udstyr, lokalkendskab og sikkerhed er et absolut must.

Thorkil Lodahl, direktør i Frontier Film og FilmGreenland