logo
logo

Mød kaptajnen

  • Arne Niemann

    Mød kaptajnen

Livet skal leves her og nu

Skipper på turen er ofte ejeren selv, Arne Niemann. Han kan fortælle historier og anekdoter om livet i Grønland dengang og nu, så sejlads, by og bydebesøg får endnu mere kolorit.

Eventyr er nøgleord, og det gælder både Arne selv og hans gæster. Ingen skal forlade Grønland uden mindeværdige oplevelser. Selv drager han verden rundt og henter inspiration på sine eventyrlige ture, som omfatter både bjergbestigning på Kilimanjaro i Afrika, Mount Appo i Philippinerne, Basecamp i Nepal, vildmarksture i Vietnam, Laos, Cambodia og Thailand og senest en 1500 km lang sejltur til Thule og op på toppen af Dundas bjerget.

Arne Niemann er en mand med mange talenter - og kasketter. Han er en ildsjæl, som aldrig stopper. Nu samler han al sin passion, sine erfaringer og viden i et luksusprodukt, som skal give turister, videnskabsfolk, politikere, journalister og filmfolk en oplevelse, der sætter aftryk på både krop og sjæl.

Arne har med succes stået bag en række turismeprojekter i Uummannaq og Ilulissat og sat sit markante fingeraftryk på turismeudviklingen. Julekalenderfilmene i Uummannaq og VM i isgolf er blandt nogle af de mere spektakulære events. Han er kendt som en bramfri mand, der siger, hvad han mener. Til gengæld er et ord et ord.