logo
logo
isfjordssejlads, Ilulissat, Greenland

Isfjordssejlads

Ilulissats isfjord figurerer på UNESCOS verdensarvsliste, og det er ikke så mærkeligt. Hele området er begunstiget af en natur, der kan tage pusten fra selv den mest garvede gæst.

Midnatssejlads

Midnatssejlads

Vi sejler ud i midnatssol i isfjorden og omegn. Oplevelsen er aldrig den samme. Størrelse og former af de store iskæmper er forskellige, og lyset changerer i skiftende farver. Det er en oplevelse for livet.

Hvalsafari

Hvalsafari

Det er aldrig til at sige præcist hvor og hvornår, hvalerne dukker op, men med skippers lokalkendskab og bådens specielle hvalopsporings-udstyr, er der optimale muligheder for at opleve hvaler.

Ilulissat, Grønland

By og bygdebesøg

Vi sejler langs kysten på både korte ture til nærliggende byder og bygder og på lange ture af flere dages varighed. Måske helt til Upernavik og Qaanaaq, måske helt op til Grønlands nordligste bygd.

Specialopgaver

IceCapExplore har mange års erfaring med specialopgaver og fantastiske oplevelser. Vi ved, hvad der skal til for at få logistik og kvalitet til at gå op i en højere enhed.

I fugleperspektiv

Vi flyver i helikopter eller 2 motorers højvinget fly med panoramavinduer ved hvert sæde. Vi flyver ind over Indlandsisen og har en enestående udsigt til tundraen omkring.

Snescooterture

Snescootere giver frihed og mobilitet hele vinteren. I vintermånederne og til april er en snescootertur en fantastisk måde at opleve det kuperede landskab på i Ilulissat og omegn.

Ilulissat

Ilulissat betyder ”byen ved isfjeldene” på dansk. Uanset om I går ture i landskabet, er til søs eller i helikopter, er der isfjelde at se overalt. De er på deres sidste tur på vej ud i verdenshavene.

Isfjordscenter Ilulissat

Isens magi

I 2021 stod Isfjordscentret færdigt, unikt placeret midt i naturen med udsigt til de majestætiske isfjelde. Den smukke bygning er formet som en vredet struktur, der ligger som et vingefang i landskabet.

Kaptajn Arne Niemann

Mød kaptajnen

Arne Niemann er en mand med mange talenter - og kasketter. Eventyr er nøgleord, og det gælder både Arne selv og hans gæster. Ingen skal forlade Grønland uden mindeværdige oplevelser.