logo
logo

Luksustur til Eqi

  • Kom tæt på en af Grønlands hurtigst kælvende gletsjere

    Luksustur til Eqi

Frokost ombord med udsigt til kælvende bræer

Kom tæt på en af Grønlands hurtigst kælvende gletsjere, Eqi.

Eqi gletsjeren (grønlandsk Eqip Sermia) er den eneste kælvende gletsjer, man kan komme i nærheden af med båd. Den ligger ca. 80 km nord for Ilulissat og kælver ikke de store isfjelde, som dem vi passerer på havet. Til gengæld kan vi komme helt tæt på gletsjerfronten og opleve det dramatiske bulder og brag, der lyder, når stykker af is styrter i havet, eller det rumler i gletsjeren. Overvældende lyde og en oplevelse, som de færreste glemmer.

Undervejs passerer vi bygden Oqaatsut og små nedlagte bygder, stejle fjelde, smukke vandfald samt store og små isfjelde i forskellige former og farver. Er vi heldige, spotter vi sæler og hvaler. En særlig oplevelse er det øjeblik, vi runder det sidste fjeld og to gletsjere samt den enorme Indlandsis kommer til syne.

Vi sejler tæt på, men i sikker afstand, så vi kan nyde kælvningerne. Undervejs indtager vi en førsteklasses frokost fra Hotel Arctics berømte køkken, inden vi atter sætter kursen hjemad.

Varighed: ca. 5-6 timer

Isfjordssejlads, Ilulissat, Grønland

Book en tur - med luksusfrokost fra Hotel Artic

Brug pilene til at browse gennem månederne.
De grønne felter markerer, at det er muligt at booke en tur.

Pris: 2.600,00 DKK / person

Der skal være minimum 8 deltagere, for at turen kan gennemføres.

Mødested: Tankstationen ved havnen. Vi mødes 10 minutter før afgang.

Husk at medbringe varmt overtøj, der kan være koldt på vandet, uanset solens stråler. Husk solcreme, solbriller og fotoapparat.