logo
logo

Dette er endnu en test

  • Subtitle

    Hvad er titlen?

Skipper på turen er ofte ejeren selv, Arne Niemann. Han kan fortælle historier og anekdoter om livet i Grønland dengang og nu, så sejlads, by og bydebesøg får endnu mere kolorit.

Eventyr er nøgleord, og det gælder både Arne selv og hans gæster. Ingen skal forlade Grønland uden mindeværdige oplevelser. Selv drager han verden rundt og henter inspiration på sine eventyrlige ture, som omfatter både bjergbestigning i Afrika, vildmarksture i Philippinerne og senest en 1500 km lang sejltur til Thule og op på toppen af Dundas bjerget.

Arne Niemann er en mand med mange talenter - og kasketter. Han er en ildsjæl, som aldrig stopper. Nu samler han al sin passion, sine erfaringer og viden i et luksusprodukt, som skal give turister, videnskabsfolk, politikere, journalister og filmfolk en oplevelse, der sætter aftryk på både krop og sjæl.

Skipper på turen er ofte ejeren selv, Arne Niemann. Han kan fortælle historier og anekdoter om livet i Grønland dengang og nu, så sejlads, by og bydebesøg får endnu mere kolorit.

Eventyr er nøgleord, og det gælder både Arne selv og hans gæster. Ingen skal forlade Grønland uden mindeværdige oplevelser. Selv drager han verden rundt og henter inspiration på sine eventyrlige ture, som omfatter både bjergbestigning i Afrika, vildmarksture i Philippinerne og senest en 1500 km lang sejltur til Thule og op på toppen af Dundas bjerget.

Arne Niemann er en mand med mange talenter - og kasketter. Han er en ildsjæl, som aldrig stopper. Nu samler han al sin passion, sine erfaringer og viden i et luksusprodukt, som skal give turister, videnskabsfolk, politikere, journalister og filmfolk en oplevelse, der sætter aftryk på både krop og sjæl.

IceCap Explore TV crew